Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Workshops

Stop the food Fight

Lekker in je vel zonder schuldgevoel. Geen dieet, strikte voedingsregels of het tellen van calorieën, de workshop Stop the Food Fight! biedt een geweldig alternatief om weer lekker in je vel te zitten. Het bied je de mogelijkheid om op geheel natuurlijke wijze ongezonde eetgewoonten los te laten. Zo kun jij je goede voornemens echt waarmaken en weer zorgeloos genieten van het leven. 

Lees meer

Een cursus in Wonderen

Wil je ook leren om bruggen te slaan tussen de dualiteit en waanzin die je soms om je heen ziet en de vrede, eenheid en harmonie waar je naar verlangt? Emoties leren zien als een energie die voorbij gaat? Weten wat je kan doen om een ander mens te worden? Wil je de wereld zien als een werkplaats in wonderen? 

Lees meer

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren