Soms weet je het niet meer. Je hebt van alles geprobeerd om gezond te leven, maar tot nu toe lukte het niet om het vol te houden. Je bent moe van de strijd met jezelf en tegen de kilo’s of ongezonde gewoontes. 


Is het niet zo dat alleen wanneer je de wortel van het probleem aanpakt je wezenlijke en duurzame resultaten boekt? De hoofdoorzaak van ongezonde gewoontes ligt meestal in onderliggende gedragspatronen, onbewuste of vergeten emotionele issues en ongezonde overtuigingen rondom eten, drinken, roken of ander ongezonde gewoontes. 

Blijvend lekker in je vel

In deze 2-daagse workshop nemen we je mee op een individuele ontdekkingsreis. Je krijgt de tijd en wordt begeleid om de problemen die je ervaart rondom eten, drinken, en/of roken aan te pakken tot aan de wortel. 


⦁ Je krijgt een nieuwe, natuurlijke kijk op jezelf en je gewoontes.
⦁ Je krijgt inzicht in je huidige eetpatronen en drijfveren, waardoor de mogelijkheid om dit op een natuurlijke manier te veranderen binnen handbereik komt. 
⦁ We reiken specifieke en eenvoudige methodes aan die ook zijn toe te passen in het dagelijkse leven. 
⦁ Door de nieuwe inzichten en methodes krijg je de mogelijkheid om op geheel natuurlijke wijze bewust te kiezen voor dat wat goed is voor jouw lichaam. Zo kun je toegroeien naar een gezond gewicht en een gezonde relatie met eten. Daardoor kun je je doel bereiken om blijvend lekker in je vel zitten. 


De gebruikte methodes zijn jarenlang getest, veilig en effectief. Wat je tijdens de workshop toepast, krijg je ook mee op papier. Daarmee kun je ook na de workshop nog aan de slag met mededeelnemers, wanneer je dat wil. 


De workshop Stop the Foodfight wordt georganiseerd in samenwerking met Conscious Leadership Coaching BV. 

Presenter

Arna Vliegen-Verschure is presenter van de workshop Stop the Foodfight voor het Nederlandstalige gebied. Ze deed zelf de workshop als bijscholing. Nadat ze de gehele Conscious Coaching opleiding van de Conscious Company had gedaan en de training om de workshop te mogen geven is ze Presenter en Conscious Coach bij Conscious Leadership Coaching. Voor direct contact of voor meer informatie kun je mailen naar arna@consciouscoaching.org of bellen met 06-57355665.