Journey sessies

Wanneer je iets maar niet kan loslaten en ermee blijft rondlopen, ben je zelf diegene die er uiteindelijk het meeste last van heeft. Wil jij je liever vrij voelen, stralen door dingen los te laten maar weet je niet hoe? Dan niks een Journey sessie iets voor jou. 

Methode

The Journey is een krachtige methode waarmee de oorzaak van pijn kan worden ontdekt en gereset. Het maakt hierbij niet uit of het om fysieke of emotionele pijn of ongemak gaat. Vroegere pijnlijke gebeurtenissen, kunnen blokkades vormen in een lichaamscel. Een dergelijke blokkade kan blijvende emotionele pijn geven of zelfs fysieke pijn veroorzaken. Door de herinnering alsnog te verwerken en volledig los te laten, kan de blokkade worden opgelost en stroomt de energie weer vrij. Wanneer de blokkades volkomen volledig zijn opgelost, staat niets het lichaam meer in de weg om weer gezonde cellen aan te maken. Gen garantie dat dat gebeurtgebeurt is er ondanks dat niet. Een Journey is een poort naar vrijheid zonder pijn. Hierdoor ontstaan een enorm gevoel van bevrijding. Je raakt zoals Brandon Bays die de the Journey ontwikkelde het zegt: ''so much in love with freedom''. Het voelt als herboren, verfrist, springlevend en in je bent in contact met je eigen innerlijke wijsheid.

Wetenschappelijk onderzocht

Wetenschappelijk onderzoek door Dr. C. Perth heeft aangetoond dat door onderdrukte emoties en trauma's op celniveau veranderingen kunnen optreden. Celreceptoren kunnen zichzelf afsluiten waardoor de lichaamscel minder goed communiceert met de rest van het lichaam, waardoor de celstofwisseling afneemt. Onderdrukte emoties en bijbehorende herinneringen worden vastgelegd in de eiwitstructuren in de cellen. Dit kan na verloop van tijd leiden tot emotionele, fysieke en mentale problemen.

Maatwerk

Elke Journey sessie is helemaal persoonlijk en precies op maat, omdat er veel verschillende elementen gebruikt gedurende de begeleiding van een Journey sessie.

Geaccrediteerd

Alle aanbevolen geaccrediteerde Journey Practitioners staan op de website www.theJourney.com.

Daarnaast is Arna lid van de Nederlandse Vereniging van Journey Practitioners de NVJP. Dit is een beroepsvereniging voor Nederlandstalige Journey Practitioners.

Wil je meer informatie over Journey sessies? Dat kan eenvoudig via het contactformulier.