Burn-out | Herstel

Het "Weer op weg traject" van Service to be one is gericht op duurzaam herstel en re-integratie. De begeleiding is individueel maatwerk met een geïntegreerde aanpak. Deze geïntegreerde aanpak maakt gebruik van het feit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Centraal in deze aanpak is het woord BEWUSTWORDING. Bewustwording van gedachtenpatronen, gevoelspatronen en gedragspatronen maken dat de eigen regie weer meer kan worden teruggenomen en je bewust kan kiezen voor wat goed is voor je. Tussen de sessie door krijg je opdrachten mee en waardoor je herstel een continu proces wordt zodat herstel en persoonlijke groei wordt gestimuleerd. 

⦁ Inzicht krijgen in jezelf.
⦁ Bewustworden, leren en tot rust komen. 
⦁ Groei en ontwikkeling.
⦁Weer op weg, re-integratie en nazorg. 

Binnen 4 sessies is er vaak al een merkbare verbetering. Vaak zal je merken dat dingen je weer makkelijker afgaan. In de meeste gevallen begint re-integratie al binnen 3 maanden. 

Het resultaat is dat je inzicht hebt in het ontstaan van je burn-out. Daardoor kun je dingen anders doen om terugval of herhaling te voorkomen. Bewustwording van gedachten-, gevoels-, en gedragspatronen zijn gerealiseerd. Belemmerende patronen daarin worden doorbroken en veranderd in patronen die wel ondersteunend zijn. Je krijgt het inzicht in wie je écht bent en wat je belemmerd om dicht bij jezelf en je eigen kracht te blijven. Je leert om gezond om te gaan met emoties. Je leert wat de grenzen zijn van je eigen lichaam en geest, zodat je tijdig kan ingrijpen. Daarbij leer je om dit op een assertieve manier te doen, zodat je wordt gehoord. Je herstelt het vertrouwen in jezelf, evenals een gezonde mentale en emotionele balans. Je weet je opnieuw te verbinden met je innerlijke rust en kan daardoor vanuit je authentieke kracht leren leven en werken. Dat samen garandeert een duurzaam herstel en re-integratie.