About


Service to be one

Service to be one bied je diensten die zorgen voor duurzaam resultaat zodat je zelf de regie weer kan nemen. Service to be one wil je ondersteunen wanneer je vol in het leven staat, maar te veel stress ervaart of zelf burn-out bent. Service to be one wil je zodanig helpen dat je zelf het gereedschap hebt om goed met alle dagdagelijkse uitdagingen om te gaan. Je helpen om alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Een balans te vinden die bij je past. Zodat je jezelf ontwikkelt en verder groeit om uiteindelijk de beste versie van jezelf te zijn. Zodat je uiteindelijk echt jezelf kan zijn omdat je weet van binnenuit wie je bent.

Hulp bij het beter in je vel zitten

Service to be one wil je helpen wanneer je beter in je vel willen zitten in de brede zin van het woord. Je ondersteunen wanneer je beter willen worden in wat je doet in deze maatschappij. Service to be one wil je helpen wanneer je bereid bent in jezelf te investeren, je bereidt je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wanneer je in de spiegel durft te kijken en ervoor openstaat om te raden te gaan bij je innerlijke wijsheid. Wanneer je de stem willen raadplegen die door alle drukte niet werd gehoord, maar nog steeds je beste raadgever is.

Arna Vliegen-Verschure

Ik kom uit een echt ondernemersnest. “Kan niet ligt op het kerkhof en wil niet ligt ernaast” was het motto van mijn vader. In het begin van mijn carrière was mijn focus om vooral hard te werken om zo íets te bereiken in het leven. Later kwam ik erachter dat door het ontwikkelen van mijn ‘zachte’ kant er een veel beter resultaat bereikt kon worden. Na afronding van mijn studie Tuinbouw/Akkerbouw, heb ik werkervaring opgedaan bij diverse tuinbouwbedrijven. Zo heb in onder meer gewerkt in het veilingwezen, de industrie, het hoger onderwijs, bij een brancheorganisatie en een mediabedrijf. Hierdoor ben ik breed georiënteerd en van alle markten thuis.

Ik neem graag initiatief, ben van de inhoud en gedreven om het gewenste resultaat te behalen. Naast mijn brede werkervaring heb ik mij als coach bekwaamd door opleidingen, waaronder Enneagram Masterclass, Visionairy Leadership en Conscious coaching (Conscious Company), Journey Practitioner (Brandon Bays), HBO Medische basiskennis (Con Amore), Clinical Hypnosis (Leela School van Eli Jaxon Bear), het Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (Stoas). Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de Nederlandstalige workshops ‘Stop The Food Fight!’ voor Conscious Leadership Coaching en ben ik Leraar van ‘Een cursus in wonderen’.

Kennis is macht... maar kennis met liefde is wijsheid

Na 15 jaar werkervaring bij diverse bedrijven, startte ik in 2012 als zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren heb ik workshops gegeven, Journey- en Leelasessies begeleid en mensen gecoacht. Na 5 jaar besloot ik om me volledig te richten op het begeleiden van mensen door coaching en training, het liefst in samenwerking met anderen, want ik ben een echte ‘teamplayer’. Mijn specialisme is het begeleiden van mensen in duurzame verandertrajecten; zowel bij burn-out preventie en herstel, loslaten van ongezonde gewoontes, samen op weg relatietrajecten als in persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Ik vind het heerlijk om mensen te kunnen helpen van ‘shit naar shiny’, waardoor mensen fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans zijn. Hierdoor kunnen zij de beste versie van zichzelf zijn en bereiken wat ze écht willen in het leven. Wanneer mijn cliënten er écht sterker uitkomen dan ze vooraf voor mogelijk hielden, dan ben ik tevreden. Mijn motto is dat "waar een wil is, ook een weg is" en iedereen, ongeacht de situatie, de mogelijkheid heeft om zijn/haar eigen leven op een positieve manier te beïnvloeden. Zet je ware zelf op nummer één, waardoor je in je flow komt en steeds makkelijker bereikt wat je wilt bereiken, je vrij voelt en balans ervaart, dat wens ik iedereen toe.

Samenwerking

Na 5 jaar besloot ik om me volledig te richten op het begeleiden van mensen door coaching, therapieën en het geven van workshops en trainingen, het liefst in samenwerking met anderen, want ik ben een echte ‘teamplayer’.

Zo werk ik samen Massop Coaching bij het begeleiden van mensen in duurzame verandertrajecten; zowel bij burn-out preventie en herstel, rouw en verliesverwerking, en persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

De Workshops en trajecten van Stop the Food Fight doe ik samen met de Conscious Leadership Coaching.

  Ik ben als coach aangesloten bij beroepsverenging NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches). En als Journey practicioner ben ik aangesloten bij de NVJP (Nederlandse Vereniging Journey Practioners)

 

Contact opnemen

De feedback die mijn cliënten mij geven, is dat ik zorg voor een veilige open sfeer en dat in die openheid alles kan worden gezegd. Dat ik dingen zeer goed aanvoel, snel tot de kern van het probleem kom, duidelijk uitleg aan de hand van praktijkvoorbeelden, goed kan samenvatten, en pragmatisch ben ingesteld. Een cliënt krijgt naast zelfinzicht ook heldere handvatten aangereikt om verandering te realiseren. Wil je meer weten, je kunt mij bereiken via info@servicetobeone.nl of het contactformulier invullen.

Tevens nodig ik je van harte uit voor een gratis strategiesessie (30 minuten) via Skype of op locatie. Ik geef je dan graag nadere informatie en samen kunnen we dan bekijken welke aanpak jou de beste oplossing biedt.
Meld je hier aan.