Een cursus in Wonderen

Wil je ook leren om bruggen te slaan tussen de dualiteit en waanzin die je soms om je heen ziet en de vrede, eenheid en harmonie waar je naar verlangt? Emoties leren zien als een energie die voorbij gaat? Weten wat je kan doen om een ander mens te worden? Wil je de wereld zien als een werkplaats in wonderen?

De kracht van liefde

Een cursus in wonderen klinkt misschien wat vaag. Dat vond ik zelf ook voordat ik het boek Een cursus in wonderen las. Maar al snel deed ik ook alle 365 werkboeklessen. Het hielp me om anders naar de wereld te kijken. Om in te zien hoe belangrijk de kracht van liefde is. Om te zien dat vergeving een wonder is om terug te keren naar liefde. Voorbij te zien aan wat er is gebeurd en je opnieuw te verbinden met de ander. Wanneer dat lukt stroomt liefde weer en bloeien relaties op. Wat er dan kan gebeuren verbaasde me met enige regelmaat. Een conflict waar zich plotseling een uitweg aandiende of een relatie die ik eigenlijk al had opgegeven die echt kon verdiepen.

Advies

Het advies van Een cursus in wonderen is om jezelf 2 keer per dag te verbinden met je innerlijke zelf. Dan kun je vragen stellen over dingen waar je mee zit. Wanneer je de juiste vragen stelt krijg je antwoorden die je een stapje in de goede richting brengen. Het is een oefening in vertrouwen en overgave. Acceptatie van alles wat komt en gaat. Zoals emoties komen en gaan. Je kan ervoor kiezen om emoties op een gezonde manier los te laten in plaats van erin te blijven hangen. Dat doe je gek genoeg door ze even helemaal bewust toe te laten. Wanneer je dat doet in plaats van een emotie weg te duwen of in te slikken ervaar je daarna de rust waarin je veel helderder kan nadenken. Dat je helpt om tot een oplossing te komen. Op aanvraag kan in kleine groepjes een serie van minimaal 1 tot maximaal 6 maal 2 uur worden ingepland.

"“Mooie visualisaties, muziek en een flexibele opstelling, maakte het mooie avonden.”"

Anonymous

"Het waren fijne bijeenkomsten met een eigen manier van lesgeven."

Anonymous

"De avonden hebben me weer verder geholpen op mijn pad. Bedankt daarvoor. "

Anonymous