Burn-out | Preventief

Het lekker op weg traject van Service to be one is gericht op goed in je vel blijven zitten ondanks alle veranderingen om je heen. Door de stress-signalen te herkennen en tijdig aan de bel te trekken, kan veel ellende worden voorkomen. De begeleiding is individueel maatwerk met een geïntegreerde aanpak. Deze geïntegreerde aanpak maakt gebruik van het feit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden zijn. Bewustwording van gedachtenpatronen, gevoelspatronen en gedragspatronen maken dat je jezelf de regie neemt en je bewust kan kiezenkiest voor wat je wilt in deze wereld waarin

verandering de enige constante lijkt. Je krijgt tussen de sessies door opdrachten mee zodat je tot nadenken wordt aangezet en je bewust kan kiezen voor een goede balans in je leven en persoonlijke groei.

1. Inzicht in jezelf.
2. Bewustwording en creëren van een goede balans.
3. Groei en ontwikkeling.
4. Lekker op weg

Binnen 4 sessies is er vaak al een merkbare verbetering en binnen 3 maanden merk je dat je makkelijker bewuste keuzes kan maken voor een goede balans waarbij je zelf beter tot je recht komt.

Het resultaat is dat je inzicht hebt in het ontstaan van een burn-out en daardoor dingen anders kan doen om dit te voorkomen. Dit scheelt een deuk in je zelfvertrouwen en je welzijn. Voor de werkgever scheelt het heel veel geregel, is het goed voor de continuïteit van het bedrijf en scheelt het enorm in de kosten. In dit traject wordt bewustwording van gedachten-, gevoels-, en gedragspatronen gerealiseerd. Belemmerende patronen worden doorbroken en verandert in patronen die wel ondersteunend zijn. Je krijgt het inzicht in wie je écht bent en zo dicht bij jezelf en je eigen kracht te blijven. Je leert om gezond om te gaan met emoties, zodat je deze echt kan loslaten. Je leert wat de grenzen zijn van je eigen lichaam en geest, zodat je tijdig grenzen kan stellen. Daarbij leer je dit op een assertieve manier te doen, zodat je wordt gehoord. Je zelfvertrouwen groeit, evenals een gezonde mentale en emotionele balans. Je weet je telkens opnieuw te verbinden met je innerlijke rust en kan daardoor vanuit je authentieke kracht leren leven en werken. Dat garandeert samen een duurzaam transformatie naar de beste versie van jezelf.