Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

VIP-dag

Wanneer je weinig tijd hebt en effectief aan de slag wil om dingen aan te gaan is de VIP-dag er speciaal voor jou. Het is een coachingsdag waarbij je exclusief de aandacht krijgt en diep in bepaalde issues kan duiken om een wezenlijk verschil te kunnen realiseren in één dag.

Je krijgt inzicht in je actuele situatie. Door deze bewustwording kun je duidelijk krijgen waar je heen wilt als het gaat om de dingen die actueel zijn voor je. Je krijgt ook inzicht in welke invloed je denken, voelen en doen hierin heeft. Je leert om hier op een manier mee om kan gaan die bijdraagt aan een betere persoonlijke effectiviteit. Daarnaast krijg je ook inzicht in je eigen belemmerende overtuigingen, of in beloften die je jezelf hebt gedaan, maar je niet langer ondersteunen. Deze kunnen worden ontmanteld om zo makkelijker te bereiken wat je wilt bereiken.

Je leert ook om dingen die je raken op een goede manier los te laten om zo effectiever te kunnen communiceren en meer impact te hebben. Kortom een dag om niet snel te vergeten en die stof geeft tot nadenken.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren