Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Leela sessies

Een Leela sessie is een sessie waarbij je goed inzicht krijgt in je actuele situatie en wat je nu werkelijk wil. In de actuele situatie wordt je bewust van je denken, voelen en doen in die situatie. Daarnaast kijken we wat je belemmert om te bereiken wat je nu werkelijk wil. In een sessie van een uur kijken we of we deze belemmering kunnen wegnemen voorbij het cognitieve denkniveau, door in een diepe staat van ontspanning en een geleide visualisatie te doen.

Patroon doorbreken

Hierdoor kan een belemmerende herinnering worden gereset, of een ongezond patroon worden doorbroken. Waardoor het mogelijk wordt om de eerste stappen te zetten om een nieuw gezond patroon in te slijten. Waardoor je bijvoorbeeld ook makkelijker kan doen wat je eerder niet durfde.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren